Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Intents Festival heeft een zeer originele, unieke trailer gepresenteerd voor de komende editie. De trailer is in de vorm van een commercial gegoten, waarin een actrice je meeneemt in een verhaal over de plek waar legendes worden geboren.

Daarmee sluit de trailer op een unieke wijze aan op het thema ‘It’s all in the game’ van dit jaar. De trailer is op 8 verschillende locaties opgenomen. Meerdere artiesten en sporters spelen een rol. Er is maar een aantal seconden beeldmateriaal gebruikt van vorig jaar. Bewust, want met deze trailer wil Stichting de Kloontjes, organisator van Intents Festival, ‘op een vernieuwende en verfrissende manier de spanning richting het festival opbouwen’.

Vernieuwing

Intents Festival was in het verleden het eerste dancefestival dat live video’s uitzond via YouTube. De aftermovie van vorig jaar, die in een soort documentaire vorm werd gemonteerd, was eveneens vernieuwend. Het bleek succesvol, want de aftermovie was de best bekeken van het vorige festivalseizoen. De teller staat inmiddels op meer dan 1,5 miljoen kijkers.

Intents Festival wordt dit jaar georganiseerd op 3, 4 en 5 juni op Sportpark d’n Donk in Oisterwijk. Het evenement werd door Festivalchart uitgeroepen tot het beste festival van Nederland in 2015.

Intents FestivalIntents Festival 2016Sportpark d'n Donk
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld