Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

DGTL Amsterdam heeft de complete line-up van zijn aankomende editie bekendgemaakt. In het Paasweekend (11 en 12 april) strijkt weer een indrukwekkende selectie van acts en ander programma neer op de NDSM Werf. Opvallend: DGTL zoekt het in zijn muzikale programmering nog meer in de verdieping en verbreding. Daarnaast zal het festival in Amsterdam dit jaar volledig circulair worden. 

 

Uiteraard, op DGTL Amsterdam staan ook dit jaar weer vele internationaal bekende headliners. Er zijn mainstage-vullers als Sven Väth, The Black Madonna, Adriatique, Âme b2b Marcel Dettmann (als duo een mondiale primeur), Nina Kraviz, Bonobo en Paul Kalkbrenner.

Maar wie een of meerdere van de eerdere 7 edities heeft bekeken of bezocht, zal zien dat er nóg meer ruimte komt voor ontdekking, voor cutting edge namen. De line-up van DGTL Amsterdam is ten opzichte van eerdere jaren flink verbreed en verdiept.

DGTL Amsterdam 2020 line-up

Live stage

Zo wordt de live stage dit keer een heel grote, met exclusieve performances. Er komen live shows van onder meer Worakls, Jan Blomqvist, Elder Island en Agoria. Daarnaast zijn ook op andere stage leftfield sounds en acts te zien en horen. Zie hierboven de complete line-up.

Uiteraard zullen vele ogen ook weer gericht zijn op de ‘groene’ programmering van DGTL. De afgelopen jaren maakte de organisatie al flinke stappen (ziehier ons eerdere artikel daarover), maar in 2020 gaat het festival volledig circulair worden. DGTL zal dus volledig klimaatneutraal zijn.

DGTL Festival 2019


 

DGTL Amsterdam

Zaterdag 11 en zondag 12 april, NDSM Terrein, Amsterdam. Zie voor meer informatie de website van DGTL en de eventpage.

 

DGTLDGTL Amsterdam
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld