Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Solomun, Dubfire, Adana Twins en Kollektiv Turmstrasse (live) zijn enkele van de headliners op de eerste editie van Diynamic Festival Belgium. Fort Liezele in Puurs, tussen Antwerpen en Brussel, vormt daarvan op 29 augustus de locatie.

 

Brazilië, Duitsland en uiteraard ook Nederland hadden eerder al een versie van Diynamic Festival. Het event is vernoemd naar het platenlabel van Solomun. De schrijfwijze ‘DIY’ verwijst naar ‘Do It Yourself’, een vroeg principe van de housecultuur.

Dit jaar is het festival dus voor het eerst ook te vinden in België. Naast genoemde artiesten zijn ook Mano Le Tough, Magdalena (de zus van Solomun), Innellea (live), Catz ’n Dogz, BOg, Barnt, Gheist (hybrid) en David Kochs zijn present. Net als Brabants trots Tunnelvisions.

diynamic festival belgie

Tickets

Tickets zijn inmiddels te koop. De organisatie mikt op zo’n 10 duizend bezoekers voor de eerste Belgische editie. Ook het Vlaamse Labyrinth Club zet er zijn schouders onder.

Op 6 juni zal Diynamic Festival eerst nog neerstrijken in Amsterdam, waar onder anderen Solomun, Adana Twins, Adriatique, Denis Sulta, Henrik Schwarz, Kollektiv Turmstrasse en Tale of Us op de line-up staan. Ook Tunnelvisions is hier van de partij.


 

Diynamic Festival

Meer informatie is te vinden in het Facebook-event of via de website van Diynamic Festival.

Adana TwinsAdriatiqueBelgiëDenis SultaDiynamicdiynamic festivalHenrik SchwarzKolletiv TurmstrassesolomunTale Of Us

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld