Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Over precies één maand wordt in de vorm van Doomslayer het eerste hardstyle-evenement georganiseerd in Complex Maastricht. En de plannen zijn groots. 

Daarover lees je binnenkort meer in een uitgebreid verhaal op This Is Our House. Een klein tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten. Doomslayer moet het succesvolle begin worden van een evenement dat een keer per jaar terugkeert in Complex.

Op zaterdag 19 oktober gaat het feest los van 23:00 tot 05:00 uur. In de line-up staan – in willekeurige volgorde – de volgende namen: Sefa, Miss K8, Warface Heavy Artillery Live, Act of Rage, Deadly Guns, Rejecta, Magnificient en MC Livid.

Doomslayer

Tickets Doomslayer

Met de kaartverkoop gaat het inmiddels hard. De eerste twee fases zijn al uitverkocht. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar voor 25 euro per stuk. De minimumleeftijd om binnen te komen is 16 jaar. Meer info over het evenement vind je op Facebook.

Complex MaastrichtDoomslayerWarface
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld