We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Mocht je echt omhoog zitten met het witte poeder, dan zou je bijna je neus in een rioolput steken in Eindje de Gekste. Het percentage cocaïne in het afvoerwater was al jaren relatief hoog in Eindhoven, maar bereikt nu het kook- ehh coke-punt. 

Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van KWR. Gedurende een week in 2015 verzamelden onderzoekers testsamples in 55 steden in Europa.

Eindhoven komt daarbij als 6e uit de bus, zegt expert De Voogt van KWR woensdag in het ED. “Op basis van de metingen kun je vaststellen dat er per dag gemiddeld ruim 1,1 kilo cocaïne gebruikt wordt.”

Crystal meth

Voor het eerst zijn dit jaar ook resten van de sterk verslavende drug crystal meth aangetroffen in het Eindhovense rioolwater. Zou er een Heisenberg aan de gang zijn tussen al die bèta’s in 040?

CocaïneDrugs
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld