Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De line-up van Electronic Family is compleet. Organisator ALDA EVENTS heeft op dinsdag de laatste namen aangekondigd.

Ruim 60 artiesten uit de trance-scene maken dit jaar hun debuut op de Autrotron. Duo Aly & Fila hebben de eer om de zaterdag af te sluiten. De closing-act voor zondag is Gaia. Dit is een unieke samenwerking tussen Armin van Buuren en Benno de Goeij.

Het leidend trance-festival vindt dit jaar voor het eerst plaats op de Autotron in Rosmalen. Voorheen was het Amsterdamse Bos het decor. Daarnaast breidt het festival zich uit naar een meerdaagse evenement. Met deze verandering wil organisator ALDA Events de band tussen de liefhebbers van het genre, ook wel Trance Family genoemd, versterken.

>> Zie ook: Leidend trancefestival Electronic Family naar Brabant <<

Stages

Dit jaar bestaat het festival uit drie outdoorstages, één indoorstage, een VIP-village en een lounge-area bij het strand. Er zijn ook exclusieve pre- en afterparties plaats. Bezoekers kunnen onder meer verblijven in comfortabele bungalows en boomhutten. Die bevinden zich zich direct naast het festivalterrein.

Hostings

Ook zijn er verschillende hostings aanwezig op het festival, waaronder Who’s afraid of 138 op zondag. Who’s afraid of 138 is een slogan en motto van de trance community, ingewijd door dj/producer Armin van Buuren. Na een stage op A State of Trance Festival, maken ze dit jaar hun debuut op Electronic Family.

Op zaterdag is trancelegende Johan Gielen aanwezig met een eigen ‘Trance Classics’ stage. Daarnaast keert één van de grotere labels binnen de trance – Grotesque – terug naar het festival met een eigen hosting.

Electronic Family


Tickets Electronic Family

Electronic Family vindt plaats op 5 & 6 augustus op de Autotron in Rosmalen. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

ALDA EventsAutotronElectronic FamilyThis Is Our House

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld