Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Brabant mag in 2017 weer een nieuw festival verwelkomen. Electronic Family, het grootste outdoor trancefestival van Europa, verhuist vanuit het Amsterdamse Bos en maakt volgend jaar haar debuut op het Autotron in Rosmalen. Daarnaast breidt het evenement zich uit naar een meerdaagse editie.

Dit maakte organisator ALDA Events bekend.

Met de verandering wil de organisatie van Electronic Family de band tussen de liefhebbers van het genre, ook wel Trance Family genoemd, versterken.

Via de website kan iedereen zich aansluiten bij de community en ook meepraten over de inhoudelijke invulling van de aankomende edities van Electronic Family.

Internationaal

Daarnaast trekt het festival ook nog de grens over. In de herfst begint een tour waarbij verschillende steden in Europa worden aangedaan, plus enkele steden in Azië.

Afgelopen editie (de 6e) was een groot succes. Zo’n ruim 13.000 bezoekers konden genieten van onder andere Andrew Rayel, Cosmic Gate, MarLo en Ferry Corsten.

Meer informatie is te vinden op www.electronicfamily.com.

AutotronElectronic Family

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld