Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De line-up van WE ARE ELECTRIC is compleet. Nadat de namen van de elrow-editie al bekend waren gemaakt, volgen nu de acts van de tweede area, gehost door het Amsterdamse technocollectief Verknipt. Het gaat om Gary Beck, Slam, Noneoftheabove en Justin Timmers. 

De Vlaamse housebroers 2manydjs, de Franse techno-dj/producer Agoria en de Brit Dusky zijn enkele van de headliners op de eerste editie van elrow in Eindhoven.

WE ARE ELECTRIC haalt de populaire Spaanse feestorganisatie op 25 november naar het Klokgebouw. Voor de speciale elrow-editie wordt een bizar decor vol spektakel, over-the-top performances en een immense hoeveelheid confetti beloofd.

Ici Sans Merci, Tini Gessler en Andres Campo maken het programma in de hoofdzaal compleet. WE ARE ELECTRIC elrow

Nomads, New World

Het concept Nomads, New World maakt op WE ARE ELECTRIC zijn debuut. In de grote zaal van het Klokgebouw wordt een parallel universum gecreëerd waar bedoeïen, oude Egyptenaren, Middeleeuwse strijders en buitenaardse wezens samenkomen. Het klinkt allemaal wat vreemd. Maar wie elrow kent weet wat ‘ie kan verwachten. Zo was het afgelopen festivalseizoen op Mysteryland nog één groot gekkenhuis.

Het van origine clubconcept werd in 2010 in Barcelona in het leven geroepen. Inmiddels worden er meer dan 150 shows in 30 landen gegeven. De feesten gaan gepaard met gedetailleerde producties en interactieve performers in combinatie met de beste elektronische muziek. Een groot aantal thema’s en concepten passeren de revue waaronder ‘Nomads, Nuevo Mundo’, het Braziliaanse jungle carnaval ‘Sambodromo Do Brasil’ en het kleurrijke ‘Bollywood’.

Verknipt

Verknipt is het jonge collectief dat feesten organiseert met alles van deephouse tot techno en daartussenin. De organisatie heeft zich in nog geen vijf jaar tijd met meerdere uitverkochte edities gevestigd in de Amsterdamse technoscene.

Tickets elrow

Early Bird tickets kosten 27,50 euro. Reguliere kaarten kosten 32,50 euro en zijn hier verkrijgbaar.

elrowKlokgebouwThis Is Our HouseWe Are Electric
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld