Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Na edities in Antwerpen en Hasselt komt Extrema Noir in december naar Kompass in Gent. De line-up is om de vingers bij af te likken. Onder meer Pan-Pot, Joris Voorn, Andhim, Marcel Fengler en Joyhauser nemen op zaterdag 28 december bezit van de booth in de Vlaamse club.

 

De naam Pan-Pot spreekt natuurlijk voor zich. Het Duitse dj-duo heeft zichzelf al sinds de release van zijn debuutalbum gevestigd in de techno-scene. De stijl van Tassilo Ippenberger en Thomas Benedix (foto onder) is te karakteriseren als een van de vriendelijkste varianten van techno. Ze zijn oprichter van hun eigen label Second State.

Mede-headliner Joris Voor behoeft ook weinig introductie. Ook deze Amsterdammer is een internationale grootheid in de housy techno, maar maakt graag uitstapjes naar andere (muzikale) genres. De naam van zijn rondreizende concept, Spectrum, spreekt wat dat betreft boekdelen.

Andhim is een van de namen die Joris Voorn al eens boekte voor zo’n Spectrum-avond. Het duo is ook present in Gent, net als de Duitse techno-held Marcel Fengler (hoofdfoto).

Pan-Pot STRAF_WERK Eindhoven

Artbat

Daarnaast staat een mooie handvol, opkomende namen op het affiche van Extrema Noir.

Wat te denken van Artbat, bijvoorbeeld. Het Oekraïense melodic techno-duo was dit seizoen de Breakthrough Winner op de DJ Awards in Ibiza. Na hun Cercle-sessie in Rio de Janeiro (zie onder) is hun populariteit op dansvloeren over de hele wereld enorm toegenomen.

De Belg Cellini is met zijn 20 jaar nog een jongeling in de scene, maar absoluut een belofte. Onlangs had hij met zijn remix van Portland’s ‘Expectations’ de Catch of the Day op Studio Brussel – hét nummer dat je die dag moet horen. Afgelopen zomer hoorden wij Cellini nog fijn draaien op Tomorrowland.

Een andere zwaar opkomende naam van eigen bodem is Joyhauser. De Limburgse boys hebben al op de bill mogen staan met veel grote jongens. Zelf mogen ze er ook wezen; hun producties gaan erg goed en hun releases staan op labels als Second State en Phobiq.

De laatste maar zeker niet de minste act is Kimman; een jong, lokaal duo met een passie voor elektronische muziek. Na een jaar van experimenteren, hebben ze onlangs een aantal leuke releases uitgebracht. Kimman is absoluut een duo om goed in de gaten te houden.


Extrema Noir

Zaterdag 28 december, Kompass Klub, Gent. Wees er snel bij, de laatste fase van de kaartverkoop van Extrema Noir is al aangebroken.

Extrema Noir

 

ExtremaExtrema NoirExtrema Outdoor BelgiumGentJoris VoornKompass KlubPan-Pot

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld