Banner Dutch Infinity 3DLEDhttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/02/Banner-Dutch-Infinity-3DLED.gif / 1100 / 150 /

Was de line-up van Extrema Outdoor Belgium 2017 al indrukwekkend, dit jaar gaat ‘XOBE’ er nog eens dunnetjes overheen. Een keur van ’s werelds beste techno- en (tech/deep) house-artiesten reist van 18 tot en met 20 mei af naar het festival in Houthalen-Helchteren. Onder hen Dixon, Joris Voorn, Kölsch, Âme back to back met Rødhad, Dubfire, Hot Since 82, Moodymann, Nic Fanciulli, Pan-Pot, Sasha en Stephan Bodzin.

 

Het is nog maar een kleine greep uit de wereldtop van de house en techno die present is op Extrema Outdoor Belgium. Ook Adam Beyer, Amelie Lens, ANOTR, Dax J, Guy J, Joseph Capriati, Nicole Moudaber en vele anderen komen over. Daarnaast zijn er vele opkomende namen en talenten.

In totaal treden dik over de 100 artiesten op tijdens het Pinksterweekend aan de Vlaamse recreatieplas. Ze worden verdeeld over meerdere stages. De volledige line-up vind je onderaan. De verdeling per dag, inclusief een timetable, is te vinden op de website van Extrema Outdoor Belgium.

>> Zie ook XO Belgium pakt door: ‘Deze line-up is echt huge’ <<

XO Belgium

In 2016 is de Nederlandse editie ook de weg van de Vlaamse programmering ingeslagen, qua feel en sound, vertelde Extrema-programmeur Bas Baetsen vorig jaar tegen This Is Our House.

“Ook hier draait het om goede muziek en kwalitatief hoogstaande dj’s en producers. Dat het in België aanslaat, wisten we al jaren. Maar ook in Nederland zetten we stappen in deze nieuwe richting.”

De line-up van de ‘moeder-editie’ van Extrema Outdoor wordt later bekendgemaakt. Vorig jaar was die voor het eerst op de nieuwe locatie in Wanroij.

>> Zie ook: Extrema Outdoor meerdaags in De Bergen in Wanroij – ‘Exclusiviteit terug’ <<

Extrema Outdoor Belgium 2018


Extrema Outdoor Belgium 2018

Extrema Outdoor Belgium is van 18 tot en met 20 mei in Houthalen-Helchteren. Zie de website van XO Belgium of de eventpage op Facebook voor meer info.

Extrema Outdoor Belgium

Extrema Outdoor BelgiumXO Belgium
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld