Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De line-ups van Extrema Outdoor Belgium zijn ieder jaar al om van te smullen. Maar de tiende verjaardag van het Vlaamse house- en technofestival mag één grote traktatie heten. Onder meer Armand Van Helden, Solomun, Maceo Plex, Âme & Dixon, Tale Of Us, Amelie Lens, Stephan Bodzin, Adam Beyer, Pan-Pot en Kölsch zijn met Pinksteren van de partij. Gedurende 3 volle dagen gaat ‘XO Belgium’ dan los aan recreatiegebied De Plas in Houthalen-Helchteren.

 

Extrema Outdoor Belgium gaat daarmee nu al een indrukwekkende 10e verjaardag tegemoet. Andere grote headliners zijn onder meer Todd Terje, Adriatique, Joris Voorn, Richie Hawtin, Sasha & John Digweed en Nic Fanciulli.

Met Artbat, Joyhauser, Cellini en Krystal Klear vinden ook opkomende internationale namen hun weg naar Extrema Outdoor. En dan is er nog een legertje aan Belgische talenten. Zie hier de complete line-up:

Extrema Outdoor Belgium 2020 line-up

Drie volle festivaldagen

In 2019 breidde het festival uit met een zevende podium om te anticiperen op de toenemende vraag van bezoekers. Dit jaar telt Extrema Outdoor voor het eerst drie volwaardige festivaldagen. Bezoekers kunnen vrijdag 29 mei vanaf 12:00 uur het terrein betreden. Voor campinggasten gaan de deuren al open op donderdagavond.

Voor deze verjaardag mikt het festival op een recordaantal, en eveneens maximum van 25.000 festivalgangers per dag.

Extrema Outdoor Belgium 2019

Hostings

De line-up wordt gekenmerkt door een aantal sterke internationale hostings. Eerder kwam al naar buiten dat de Londense club Printworks de mainstage voor zijn rekening neemt. Inmiddels is ook bekendgemaakt dat o.a. Drumcode, Ampere, Defected, FLOW (Franky Rizardo) en EXHALE (Amelie Lens) een hosting zullen verzorgen.

 


 

Extrema Outdoor Belgium

Vrijdag 29 t/m zondag 31 mei, Houthalen-Helchteren. De early bird ticketverkoop is inmiddels afgelopen. Festivalgangers kunnen hun toegangskaartjes kopen op via de website. ​​Voor meer info zie de Facebookpagina van XO Belgium. Zie ook de eventpage van de 10e editie.

 

Extrema Outdoor Belgium
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld