Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Fairytale Festival in Kaatsheuvel presenteert zich komend seizoen in een nieuwe gedaante. Op vrijdag 11 mei opent het festival de poorten voor een tweedaagse aflevering op een nieuwe locatie. Stukje bij beetje wordt ook steeds meer bekend over de line-up. Enkele klinkende namen zijn al gepresenteerd. Het gaat o.a. om Adaro, Billy The Kit, Puinhoop Kollektiv, Tom & Jame en Phuture Noize. 

De 4e editie van Fairytale Festival vindt plaats op een terrein aan de Erasstraat. Dat ligt hemelsbreed nog geen kilometer van de vorige locatie. Vorig jaar was Fairtytale Festival uitverkocht, met 4.000 bezoekers. Dit jaar hoopt het festival over 2 dagen 6.000 bezoekers te ontvangen.

Fairytale Festival

Gatekeeper Friday

Op vrijdagavond 11 mei zal Fairtytale Festival om 19:00 uur openen met de zogeheten Gatekeeper Friday. De programmering bestaat daar uit hardstyle en freestyle. Op het affiche staan Darkraver, Dr. Rude, Francois, Outsiders en Jason Payne.

Ook de bekende Teagarden zal die avond al open zijn, voor een keur aan feestmuziek. De openingsavond duurt tot middernacht.


Volg TIOH op Facebook:


De zaterdag ook, maar het programma start dan al om 13:00 uur. De hoofddag zal dit jaar in het teken staan van een geheel nieuw thema. Dat wordt binnenkort bekendgemaakt.

Line-up

Met 4 stages is er muzikaal gezien voor ieder wat wils. Vanaf de mainstage zal wat meer mainstream worden gedraaid dan voorgaande jaren. The Boy Next Door, Puinhoop Kollektiv, Tom & Jame en Billy The Kit zijn enkele klappers op de mainstage.

The Gatekeeper mocht dan afgelopen oud en nieuw niet doorgaan als indoor-debuut in Tilburg, het brengt ook dit jaar weer de grootste hardstyle-acts naar Kaatsheuvel. Dat lijstje begint al redelijk compleet te worden met namen als Adaro, Phuture Noize, Deetox, D-Sturb, PRDX, Rebelion, Keltek en Prefix & Density.

The Teagarden (foto onder) zal op zaterdag lekkere urban draaien. En in The Wishing Well kan elk nummer aangevraagd worden dat je als bezoeker begeert.

Zie ook: Fairytale Festival wil meer zijn dan zomaar een feestje <<

Fairytale Festival


Voorverkoop Fairtytale Festival

De voorverkoop van Fairytale Festival 2018 start op 24 januari om 20:00 uur. Dat loopt via www.fairytale-festival.nl.

Fairytale FestivalKaatsheuvel
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld