Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Met de bekendmaking van Warface als headliner van hardstyle-area ‘The Gatekeeper’ is de line-up van die area compleet. Warface brak door met de hit ‘FTP’. Vorig jaar bracht hij zijn tweede album, ‘The 9 Circles’, uit. 

Fairytale

Warface geldt inmiddels als een van de grotere namen in de hardstylescene. Vorig jaar stond hij op bijna alle grote evenementen waaronder Defqon.1, Defqon.1 Australië, Decibel outdoor festival, Intents Festival en Hard Bass. Dit jaar stond hij wederom op Hard Bass en momenteel is Warface op tour in Australië. Evenementen als Masters of Hardcore, Qapital, Rebirth Festival en Intents Festival staan nog op de planning.

Het is dus duidelijk dat Fairytale Festival een grote vis heeft binnen gehengeld. Bass Modulators, Deetox, Neilio, Delete, Cyber, Sound Rush, Thyron, Luminite, Galactixx en Devotion completeren de hardstyle-area.

Sick Individuals

Maandag maakte de organisatie bekend dat house-act Sick Individuals de headliner van de mainstage is. Fairytale Festival wordt op zaterdag 7 mei georganiseerd. Het evenement heeft 3 podia met house, deephouse en hardstyle.

Fairytale FestivalSick IndividualsWarface
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld