Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het boek van FeestDJRuud is gesloten. Het afgelopen weekend vlogen de opblaasdieren en confetti in de Heineken Music Hall nog één keer door de lucht. De apotheose was FeestDJRuud-waardig. De grote vraag was wat Ruud Geurts zou gaan doen na dit succesverhaal. Het antwoord is DOLF.

DOLF

Op Facebook werd de nieuwe act aangekondigd, tegelijkertijd met de eerste track ‘Fuck it all up’. De vocalen in de plaat zijn verzorgd door JVZEL. Er komt binnenkort een EP aan, die bij Barong Family, het label van Yellow Claw, wordt uitgebracht. In mei 2017 worden tourdates bekendgemaakt.

Met DOLF slaat Geurts een nieuwe weg in. De sound van de eerste track is ‘clubby’. Een groot contrast met de feesttoeters bij FeestDJRuud, maar het feestje zal ongetwijfeld ook aan zijn met DOLF.

Afscheid FeestDJRuud

Samen met This Is Our House blikte Geurts voorafgaand aan Feest To Black in een tweeluik terug op zijn carrière als koning van het feest. Van carnaval tot de Spaanse costa’s, van de grootste festivals tot de gekste clubs. Deel 1 lees je hier, deel 2 is hier terug te lezen.

Op Facebook plaatste Geurts na afgelopen weekend een emotioneel bedankwoordje. “Woorden schieten te kort voor wat er afgelopen weekend is gebeurd tijdens Feest To Black. Zowel in de zaal als bij de ingang als backstage: overal was het feest, feest en nog eens feest. Ik had geen betere afsluiting kunnen wensen. Het was en is nog steeds intens genieten. Komende week zullen nog een aantal FeestDJRuud-momenten verschijnen, maar voor nu wil ik dit hier achter laten. Bedankt voor de onvergetelijke tijd. Hier was het feestje!”

 

DOLFfeestdjruud
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld