https://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2018/03/TIOH_1100x150px.gif / 1100 / 150 /
Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /
Met lekkere beats, consumpties en een hoop gezellige andere party-people samen naar een festival. Je ziet ze steeds vaker: busdiensten in het Nederlandse party-circuit. Festival Transfer uit Breda is er daar een van. Zij bieden opstapplaatsen door heel Nederland aan. Je kunt zowel een retour- als een terugreis boeken via de website en opstappen op een plaats naar keuze.

 

(Advertorial)

Festival Transfer, actief sinds maart 2016, biedt festivalgangers de mogelijkheid om op een leuke en betaalbare manier naar een festival te gaan of thuis te komen. De busdienst biedt meer dan 20 verschillende opstapplaatsen door heel Nederland aan. Daarnaast kunnen festivalgangers een eigen busreis/opstapplaats aanvragen. Ze hebben inmiddels al naar meer dan 65 festivals gereden en meer dan 5000 mensen blij gemaakt met hun gezellige busreizen.

festival transfer

Sinds de speekseltest in het leven is geroepen is de vraag naar busdiensten gegroeid, merken ze ook bij Festival Transfer. Veel mensen kiezen liever voor het gemak, de veiligheid en de gezelligheid van een busdienst. Zo is het ook nooit meer vechten om wie de BOB is.

Voor iedereen

De busdienst is voor iedereen geschikt. Festival Transfer ziet jongeren van 18 jaar, maar ook festivalgangers van 35 die liever kiezen voor het gemak van de busdienst dan voor hun eigen vervoer. “Iedereen heeft een andere reden om de bus te pakken naar het festival,” aldus Olivier Dorenbos van Festival Transfer.

“Zo kijken jongeren vooral naar de prijs, terwijl de wat oudere doelgroep vooral het gemak belangrijk vindt. Festival Transfer biedt zowel retour- als terugreizen. Studenten kiezen vaak alleen voor de terugreis omdat zij overdag gratis kunnen reizen met het openbaar vervoer.”

“De sfeer in de bussen is altijd goed,” aldus Olivier. “Onderweg naar het festival staat er muziek op en er mogen eigen consumpties genuttigd worden. Men leert elkaar kennen, waardoor er een kleine bus community ontstaat. Daarnaast mogen reizigers hun eigen muziek mee nemen op cd, waardoor het sfeertje goed op gang komt. Festival Transfer probeert altijd rechtstreeks naar het festival te rijden, zonder tussenstops. Kortom, het feest begint al in de bus!”


Benieuwd geworden naar de diensten van Festival Transfer? Op hun website kun je er alles over lezen en je eigen bustickets boeken vanaf opstapplaats naar keuze.

busdienstenfestival transferFestivalsFestivalseizoen

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld