Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De ‘kneiterplaten’ van vroeger, gedraaid door dj’s van toen en nu. Eindhoven krijgt met FLASHBACK (zelf schrijven ze het in stijl als FLASHꓘꓛꓯꓭ) een houseclassics-event in nieuwe stijl. Op zaterdag 12 augustus is de première in 3 zalen van De Oude Rechtbank. De line-up bestaat uit onder anderen Joël Hemmen, Pieter Lepelaars (foto boven), Kruh, Monsieur Pompe, Miss Bont Beats en Naughty Nik.

 

Van Speedy J tot Dennis Ferrer, van Marco V tot Switch en van Basement Jaxx tot Felix da Housecat. Van Innercity tot de Danssalon en van Dance Valley tot Now & Wow. Je eerste Extrema, Impulz of Funki Bizniz.

Dikke kans dat er herinneringen bovenkomen als je op 12 augustus in de De Oude Rechtbank staat. Voorheen De Rechter, zelf ook al lange tijd een pleisterplek voor partyliefhebbers uit vooral het zuiden des lands.

De legendarische avondjes zijn er nog steeds, vindt de organisatie. Maar omdat de nieuwe muzikale stromingen je daar om de oren vliegen is de sound van toen helaas steeds minder te horen, is ze van mening.

FLASHBACK

Bij Boris Pompe en Nikky van Eijk kriebelde het al wat langer om wat te organiseren met de house hits van toen. En zo ontstond FLASHBACK.

Gouwe ouwe plaatjes

Boris: “We horen de classics al steeds vaker terugkomen in de huidige dj-sets. Gouwe ouwe plaatjes die je kippenvel geven omdat ze je het gevoel teruggeven van je eerste stapavondjes en festivals. Dus waarom dan niet een hele clubavond ermee vullen?”

FLASHBACK neemt je dus terug naar díe tijd. In het café van De Oude Rechtbank krijg je een bonte verzameling club-classics geserveerd. De Brasserie wordt omgedoopt tot een ‘vinyl only’-zaal. In de Rechtszaal, die ‘verrassend’ zal worden ingericht, kun je terecht voor club-, techno- en tranceklassiekers.

 


Meer FLASHBACK

De eerste editie van FLASHBACK is op zaterdag 12 augustus van 22:00 tot 4:00 uur in De Oude Rechtbank.

Check de event-page voor meer info. Binnenkort lees je op This Is Our House nog een interview met de organisatie.

EindhovenHouseclassicsOude Rechtbank

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld