Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Na een uitverkochte editie in EVE (Spoorzone) vindt FlashForward komende winter plaats op wederom een exclusieve, historische locatie in Tilburg. Op zaterdag 8 februari vormt het Klasse Theater het decor voor een editie met dj’s Dimitri en Miss Melera als headliners. 

 

Het Klasse Theater is gevestigd in de kapel van het voormalige Elisabeth Ziekenhuis, gebouwd in 1927. Het ligt vlak buiten de binnenstad van Tilburg.

FlashForward vond in 2013 voor het eerst plaats, toen in 013 en ter viering van 25 jaar dance in Nederland. Begin dit jaar was er een doorstart in EVE, gevestigd in de voormalige treinloods van de NS in de Spoorzone. Op 8 februari 2020 wordt dus wederom een historische locatie aangedaan, waar net als in EVE nog niet eerder een dance-event plaatsvond.

FlashForward

Dimitri

Het concept blijft ongewijzigd: FlashForward geeft ruimte aan house van vroeger, nu en straks. Voor het eerst zijn er 2 zalen. In de grote kapelzaal (Forward) staat de actuele sound centraal. Naast Dimitri en Miss Melera wordt die vertegenwoordigd door opkomende acts als Corren Cavini en Klankspektrum.

In de foyer/het theatercafé worden houseclassics gedraaid. Die classics-zaal (Flashback) krijgt een extra speciaal tintje. Op de line-up staan enkel artiesten die vroeger draaiden in de roemruchte Tilburgse club Kadance. Zo zijn er sets van Noes, La Zash en Patrick Sleegers. Daarnaast wordt binnenkort nog een mystery guest als headliner in de Flashback-zaal aangekondigd.

FlashForward


 

FlashForward

De kaartverkoop voor FlashFoward 2020 is inmiddels gestart. De early bird-tickets zijn al uitverkocht, de reguliere verkoop loopt. Meer info en tickets via de eventpage.

FlashForward 2020

 

DimitriDimitri KneppersFlashForwardTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld