We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Dj’s van toen, nu en straks met deep/tech house van toen, nu en straks. FlashForward tekent voor het eerste nachtfeest met elektronische muziek in EVE in Tilburg. Remy Unger is op zaterdag 16 februari de headliner.

 

De afgelopen weken onthulde FlashForward via diverse teasers langzaamaan de bijzondere locatie. EVE is gevestigd in de voormalige polygonale loods op de Spoorzone, waar de NS vroeger de treinen opknapte. Voor de deur ligt nog altijd de enorme draaischijf met rails, via welke de locomotieven naar binnen werden gereden.

Op zaterdag 16 februari worden de draaischijven, binnen in de dj-booth, bediend tijdens een feestje met een historische knipoog. Headliner is Remy Unger (foto onder). De Haagse artiest was een van de eerste nationaal bekende namen uit de vaderlandse housescene. Anno 2018 is hij nog altijd relevant als dj en producer.

Op de line-up staan verder onder meer Corren Cavini en Patrick Sleegers.

Remy Unger

Kweektuin by BANK15

FlashForward wordt volgens de organisatie ‘geen classics-feestje’, maar ‘een event waarop verleden, heden en toekomst worden geëerd’. Naast bewezen én opkomende headliners, bekende lokale residents en talenten van eigen kweek.

Voor de programmering van opkomend dj-talent werkt FlashForward samen met Kweektuin. Met BANK15 als basis heeft deze organisatie inmiddels voor een flinke stroom aan opkomende muzikale namen gezorgd.

Ook achter de schermen geldt de senior-junior-dynamiek op FlashForward. Ervaren organisatoren uit de Tilburgse scene bundelen de krachten met de talenten van de toekomst uit Fontys ACI’s Dutch Dance Industry Lab.


FlashForward

Meer info en tickets vind je via de eventpage.

FlashForward

EVEFlashForwardRemy UngerTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld