Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Het debuut van The Gatekeeper RAW NYE gaat niet door. Het raw hardstyle-event zou met oud en nieuw plaatsvinden in de Koepelhal van de Tilburgse Spoorzone maar de realisatie verliep niet zoals de initiators gehoopt hadden. Dat maakte de organisatie vrijdag bekend.

 

“Met een wrang gevoel moeten wij mededelen dat het event The Gatekeeper RAW helaas geannuleerd zal worden. Door meerdere factoren zien wij als organisatie in dat het event niet het door ons gewenste niveau zal kunnen halen.”

Tickethouders hoeven zich geen zorgen te maken. De ticketprijs zal in de komende periode teruggestort worden op de rekening waarmee het ticket aangeschaft is, aldus de organisatie.

Fairytale Festival

Line-up

De volledige line-up was al bekendgemaakt. Daarin zagen we Adaro, Phuture Noize, Deetox, Jason Payne, Prefix & Density, Voidax, Uncaged en MC Barricade terug.

Voor bezoekers en volgers van Fairytale Festival klinkt The Gatekeeper reeds als muziek in de oren. Als hardstyle, om specifiek te zijn, want dat is het genre dat in de gelijknamige tent in Kaatsheuvel wordt geprogrammeerd.

Sprookje

Het sprookje van Fairtytale Festival ging in mei 2015 van start. De eerste editie verkocht uit. Dat was richting de organisatie een duidelijk signaal om verder te professionaliseren. Die stap werd vorig jaar gezet.

De capaciteit werd vergroot en opnieuw gingen alle tickets over de digitale toonbank. Ook dit jaar was het festival weer een groot succes. Hardstyle-tent The Gatekeeper ontpopte zich wederom als een grote trekpleister.

Gatekeeper RAW


The Gatekeeper RAW NYE

De organisatie van The Gatekeeper RAW hoopt het event later nieuw leven in te blazen.

KoepelhalOud en nieuwRaw hardstyleSpoorzoneThe GatekeeperThis Is Our HouseTilburg
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld