Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

MWAK

Mark with a K

Mark with a K is een graag geziene gast bij El Sombrero in Reusel. De Belgische jump/french tek held zette vorig jaar de tent al eens flink op z’n kop met zijn vrolijke, energieke draaistijl. Reden genoeg voor een net zo’n succesvol vervolg.

Zaterdag 5 maart van 22.00 tot 04.00 uur in El Sombrero in Reusel. Gratis entree.

Freaky Friday

De Zino draait weer op volle toeren, ook op vrijdag. Freaky Friday belooft absoluut freaky te worden met de lekkerste hardstyle, freestyle en voor de ouderen onder ons: de classics ontbreken natuurlijk niet.

Vrijdag 11 maart van 22.00 tot 04.00 uur in Zino Live in Tilburg. Gratis entree.

HardstyleSoldiers

Hardstyle Soldiers

Zeg ‘State of Perfection’ en de liefhebbers roepen B-Front en Hard Driver. Beide mannen staan zaterdag 12 maart op Hardstyle Soldiers in de Bredase Graanbeurs. Een garantie voor een heerlijke avond dus, waar ook The Shade en Jay Reeve achter de draaitafels duiken.

Zaterdag 12 maart van 22.00 tot 03.30 uur in De Graanbeurs in Breda. Early bird tickets kosten 10 euro. Als die kaarten zijn uitverkocht, betaal je 15 euro.

Warface The 9 Circles – The Final Edition

We zakken voor de verandering een keer af naar het diepe zuiden, Maastricht om precies te zijn. Daar eindigt namelijk, na bezoekjes aan Australië, Finland, Spanje, Frankrijk, Engeland en België, de albumtour van Warface. Naast Warface staan ook Frequencerz, E-Force, Requiem, Triax en Potato in de line-up.

Zaterdag 12 maart van 22.00 tot 05.00 uur in Maastricht Music Hall in Maastricht. Tickets kosten 19,50 euro.

>> ZIE OOK: Fairytale Festival: Warface headliner van hardstyle-area <<

WarfaceCircles

El SombreroHardstyle SoldiersMark with a KWarfaceZino Live
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld