Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag met nieuwe partytips de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Harder

Harder

Onder het motto ‘let’s power up your nightlife’ is Harder in El Sombrero terug voor de vierde editie. En voor deze editie is niet de minste dj vastgelegd. Mr. Dirty Workz Coone is headliner van de avond. In zijn kielzog enkele talenten, onder wie Galactixx, PRDX, Zerox en Velcrow.

Vrijdag 8 april van 22.00 tot 03.00 uur in El Sombrero in Reusel. Gratis entree.

WiseguyZ

Met Wasted Penguinz en Code Black als gasten weet je dat het een fijne avond vol euforische hardstyle wordt. Het Zweedse duo en ‘Ozzy’ Code Black zijn de meest in het oog springende namen op WiseguyZ.

Vrijdag 8 april van 22.00 tot 04.00 uur in Zino Live in Tilburg. Tickets kosten 7,50 euro.

013 invites PRSPCT

Voor de verandering een uitstapje naar een ander genre, maar een PRSPCT-avondje in 013 verdient een plek in dit overzicht. De kleine zaal van 013 wordt gevuld met ‘hardcore drum & bass warfare’. Deathmachine vs. Trasher, The Hard Way (live) en Limewax zijn enkele namen die zullen draaien. Stroomtreinen maar!

Zaterdag 9 april van 22.00 tot 04.00 uur in 013 in Tilburg. Tickets kosten 13 euro.

TheBash

THE BASH 4.0

Een lekkere avond raggen en beuken in Eindhoven. Inner Vision en System Overload organiseren de vierde editie van THE BASH 4.0. Dit is d’r eentje voor de uptempo-liefhebbers. Hardcore, frenchcore, industrial hardcore en terror staan op het menu.

Vrijdag 15 april van 21.00 tot 04.00 uur in Dynamo in Eindhoven. Tickets kosten 8,50 euro.

Kijk voor meer partytips in onze agenda.

HarderPRSPCTTHE BASHWiseguyz
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld