Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Maar liefst 8 jaar lang hebben de jongens van XXL Events, Jacco Grinwis en Frank Haagen, met veel liefde en passie Rauw & Lauw gehouden. Het feest vormde – nog tijdens hun studietijd – de basis voor hun evenementen-organisatie, met o.a. Duikboot en tegenwoordig ook een artiestenbureau. Afgelopen weekend was de laatste Rauw & Lauw in Mezz, in thuisstad Breda, met als konijn uit de hoge hoed een dj die ooit piepjong begon op dit feest: Hardwell.

De eerste editie van Rauw & Lauw was in januari 2008 met onder anderen NudyRudy, die we tegenwoordig allemaal kennen als FeestDJRuud.

Vele andere grote namen hebben in de afgelopen jaren gepasseerd bij Rauw & Lauw, waaronder R3hab, Quintino, Sunnery James & Ryan Marciano, Flexican ft MC Sef en nog veel meer. Hardwell dus, destijds voor een klein prijsje.

>> Zie ook: Huxley, Abstract Division e.a. op 1e Duikboot Festival Indoor <<

Hardwell Rauw Lauw

Frank van XXL jut de zaal op tijdens het verrassingsoptreden van Hardwell. Foto’s: Joep van Aert

 

Uitstapjes

Naast de Mezz in Breda heeft Rauw & Lauw ook uitstapjes gemaakt naar onder andere de Effenaar in Eindhoven, Kerkplein in Breda en als host bij Club Air in Amsterdam en zelfs een uitstapje naar het buitenland tijdens Weekend Magnifiek in Mol, België.

Afgelopen zaterdag was het dan toch echt tijd voor het allerlaatste feestje van Rauw & Lauw. Naast de aangekondigde line-up was er ook een ‘lokale grote wereldster-dj als afsluiter.’ De geruchten waren er vooraf al volop, zeker toen ene ‘Robbert van de Corput’ zich op aanwezig had gezet bij het evenement op Facebook.

>> Zie ook: Duikboot Festival wordt XL met Britse touch <<

Hardwell Rauw Lauw

Hardwell

En jawel hoor, ineens stond niemand minder dan Hardwell achter de decks bij de Mezz in Breda om nog één keer een heerlijke oldschool eclectic set weg te geven aan de bezoekers van Rauw & Lauw.

Frank van XXL: “Het voelt een beetje alsof je afscheid neemt van je kind. Rauw & Lauw is hetgeen waar alles mee begon.”
Het heeft ons de leukste avonden bezorgd en die van een hoop anderen
“We hebben het altijd vanuit passie en met erg veel plezier georganiseerd. Het heeft ons vooral de leukste avonden bezorgd en die van een hoop anderen.”

 

De keuze om te stoppen werd eerder dit jaar gemaakt, omdat XXL zich meer op house en techno wil focussen. “Ook om eruit te gaan met een knal – en zo geschiede. Rauw & Lauw still got the magic!”
Hardwell Rauw Lauw
BredaHardwellMezzRauw & LauwXXL Events
Ruben Kuijsters

Veelpotig feestdier, met jarenlange ervaring achter en voor allerlei schermen. Behartigt voor TIOH vooral de sales en partnerships, maar schrijft net zo makkelijk een stukje mee.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld