We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Headhunterz komt met een exclusieve ‘Up Close and Personal’-show naar Poppodium 013 in Tilburg. In de drie uur durende show worden muziek en visuals op spectaculaire wijze gecombineerd. Het concert wordt georganiseerd op donderdag 1 november 2018. 

Tilburg is de tweede plek die de populaire dj bezoekt met zijn speciale show. De eerste editie in Paradiso in Amsterdam – in april van dit jaar – was een groot succes. Dat evenement was binnen een dag uitverkocht.

Artiesten als Sound Rush, D-Block & S-te-Fan, Wildstylez en Sub Zero Project waren tijdens die eerste editie te gast. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook in Tilburg enkele gastoptredens zullen zijn. Headhunterz is de eerste hardstyle-dj die een reeks soloconcerten organiseert.

Tickets

De avond begint om 19:00 uur en duurt tot 00:30 uur. Tickets kosten 34,50 euro en zijn vanaf zaterdag 8 september verkrijgbaar via de website van 013.

013HeadhunterzPoppodium 013
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld