Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Stukje bij beetje krijgt de line-up van Intents Festival 2018 vorm. Nadat eerder al de hostings op zaterdag werden aangekondigd en het eerste deel van de line-up, is nu ook bekend hoe de preparty eruit zal zien. Traditiegetrouw is Digital Punk weer van de partij met zijn Unleashed-hosting. Ook het populaire label Gearbox host vrijdag een area. Hardcore en freestyle worden gecombineerd in de andere, derde area. 

Intents Festival pakt in het eerste weekend van juni flink uit voor de 15e editie. ‘The Ultimate Celebration’ is het thema van het driedaagse festival in Oisterwijk. Vrijdag tijdens de preparty kunnen bezoekers dus losgaan in drie verschillende area’s. Digital Punk heeft voor zijn hosting onder meer Phuture Noize, Warface (Heavy Artillery), D-Block & S-te-Fan, Adaro, Myst en Frequencerz uitgenodigd. Het populaire raw hardstyle-label Gearbox neemt een groot deel van de inboedel mee voor een knallende hosting.

Dynamite (hardcore) vs. Outrageous!, de derde area op vrijdag, kent een even opvallende als diverse line-up op vrijdag. Zo zien we Da Tweekaz (hardstyle) terug, maar bijvoorbeeld ook N-Vitral (hardcore).

Hostings

Opnieuw host Partyraiser zaterdag de hardcore-area. D-Sturb en Radical Redemption zijn verantwoordelijk voor de hosting van de indoor mainstage. Daarnaast is ook bekend dat LNY TNZ op zondag wederom de indoor mainstage host. Destructive Tendencies host die dag de hardcore-area.

Zo zien we op zaterdag onder anderen Frequencerz, B-Front vs. Phuture Noize, D-Block & S-te-Fan, Partyraiser vs. Dr. Peacock, Act of Rage en Mental Theo terug. Alle namen van de zaterdag die tot nu toe bekend zijn gemaakt, vind je hier. Enkele namen op zondag zijn Blademasterz, Ransom, Mark with a K, 2-Sidez en Dana. Alle namen die tot nu toe bekend zijn gemaakt voor de zondag, vind je hier. De komende periode rollen nog meer namen uit de koker.

Zoals de meeste festivals begon Intents Festival als klein evenement. Binnen een paar jaar nam het festival serieuze vormen aan. Sinds 2009, toen voor het eerst met thema’s werd gewerkt, kun je niet meer om Intents heen.

Intents Festival 2018

Thema’s Intents Festival

Thema’s als ‘The Ultimate Universe’ (2010), ‘The Magical Mystery’ (2011), ‘Control Our Nature’ (2012) en meer recent ‘It’s All In The Game’ (2016) en ‘Circus of Insanity’ (2017) spraken tot de verbeelding. Deze thema’s (waarin het festival zo uitblinkt) lijken in 2018 samen te komen tijdens de viering van het 15-jarig jubileum.

We citeren: “Dames en heren, we nodigen jullie uit voor ons universum van wonderlijke waanzin. Stap in de achtbaan der krankzinnigheid, voor een rit langs verloren schatten, tijdloze mysteries en ontelbare onvergetelijke herinneringen die we samen hebben gedeeld tijdens 15 jaar Intents Festival.”

Intents Festival 2018

IntentsCity

Intents Festival wordt georganiseerd op 1, 2 en 3 juni 2018. Het nieuws over de hostings en de line-up laat nog even op zich wachten. Wel is duidelijk IntentsCity, de festivalcamping, opnieuw voor duizenden die hards geopend zal zijn. Vorig jaar bleven maar liefst 6500 bezoekers overnachten. Op vrijdag zal er wederom een preparty zijn in 3 area’s.

De kaartverkoop gaat in januari van start. Een beeldverslag van de editie in 2017 vind je hier.

FestivalIntents FestivalThis Is Our House
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek ‘Dutch Dance’ (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

LEES HET LAATSTE NIEUWS VOORTAAN ALS EERSTE.
MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!