Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Intents is door Festivalchart uitgeroepen tot beste festival van Nederland in 2015. Met Harmony of Hardcore (4) en WiSH Outdoor (5) staan in hun ranglijst maar liefst 3 Brabantse festivals in de top 5.

Na de afgelopen 2 jaren al op de derde plaats te zijn geëindigd in de ranglijst van Festivalchart, greep Intents Festival in Oisterwijk (dit jaar van 3 t/m 5 juni) nu de hoofdprijs, de Festivalchart Award.

Vrijdag nam voorzitter Remko Hermans van Stichting de Kloontjes, organisator van Intents Festival, de prijs in ontvangst.

Dit motiveert enorm om de komende editie nog vetter te maken

‘Ongelooflijk tof’, noemt Hermans de verkiezing door het publiek. “Iedereen die ons support wil ik ontzettend bedanken. Dit motiveert enorm om de komende editie nog vetter te maken!”

Aftermovie een klapper

De verkiezing van Intents Festival komt niet helemaal als een verrassing. De editie van 2015 kon opnieuw snel de boeken in als zeer succesvol. Het festival was uitverkocht en de aftermovie was de best bekeken over het afgelopen seizoen.

>> Zie ook onze feature over het succes van de Intents-video en andere aftermovies <<

Intents 2016 (thema: ‘It’s all in the Game’) belooft opnieuw een groot succes te worden. De IntentsCity campingtickets voor het festival waren van dinsdag op woensdag, toen de voorverkoop startte, in een mum van tijd uitverkocht.

Donderdagavond startte de verkoop van de dagkaarten en binnen maar liefst 2,5 uur waren alle zaterdag- en weekendtickets uitverkocht. Alleen zondagtickets zijn nog verkrijgbaar.

Line-up

De line-up van Intents Festival krijgt ondertussen ook steeds meer vorm. Van 3 tot en met 5 juni treden onder andere acts als Adaro, Crypsis (samen met een eigen indoor hoofdpodium), Coone, Brennan Heart, Partyraiser, Mental Theo en Radical Redemption op.

Doel van Festivalchart is de kwaliteit van de Nederlandse festivals te blijven verbeteren op basis van feedback van bezoekers. Daarom deelt Festivalchart ieder jaar haar uitkomsten met de organisatoren van de beoordeelde festivals.

FestivalHarmony of HardcoreIntents FestivalOisterwijkWish Outdoor
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld