Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Dj/producer Joris Voorn komt met zijn eigen concept Spectrum naar Poppodium 013 in Tilburg. Op zaterdag 25 november treedt de geboren Brabander aan in de grote zaal. Hij neemt zijn collega’s Andhim en Park & Sons mee.

 

Spectrum is een internationaal reizend nachtconcept waarop het volle muzikale palet van Joris Voorn tot uiting komt. Vorig jaar bracht This Is Our House de primeur over de avond, die ook nog een radioshow heeft gekregen inmiddels.

De eerste editie was begin 2017 in De Marktkantine in Joris’ woonplaats Amsterdam. Die werd gevolgd door shows in onder meer The Albert Hall in Manchester, Faust in Parijs en Village Underground in Londen.

Joris Voorn Spectrum

Tilburg

Joris nodigde daarop ook artiesten uit een breed muzikaal spectrum uit. Onder anderen collega’s als Maya Jane Coles, Dusky en Aiden Doherty waren te gast op de eerste edities.

Voor 013 in zijn voormalige woonplaats Tilburg heeft hij zijn keuze laten vallen op Andhim en Park & Sons.

“Op één en dezelfde avond willen we een brede muzikale evolutie neerzetten”, vertelde Joris ons vorig jaar op ADE over Spectrum.

Meer info en tickets via de eventpage.

Joris VoornSpectrumTilburg
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld