Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Goed nieuws voor de fans van Jungle Festival. Na drie geslaagde en uitverkochte edities heeft het Eindhovense feest het voor elkaar weten te boksen om een weekendeditie van Jungle Festival te organiseren. Vanaf donderdag 21 mei tot zondag 25 mei 2020 kan je vier dagen lang genieten van Jungle Weekender. Dat maakt de organisatie een kleine week voor de aftrap van Jungle Festival 2019 bekend.

De weekendeditie van het festival in 2020 zal plaatsvinden op volgens de organisatie ‘een van de mooiste locaties die je ooit hebt gezien’. Klooster Graefenthal in Duitsland, bekend van grote feesten als The Monastery Festival, zal vier dagen lang het toneel zijn van het festival.En alsof dat nog niet genoeg was; Jungle Weekender Festival heeft voor de liefhebbers 24 uur per dag een programma vol met muziek, workshops, live acts, food, art en ga zo maar even door. Je hoeft je dus – zoals we gewend zijn van Jungle – nooit en nergens op het terrein te vervelen.

Op zaterdag 7 september moet eerst nog Jungle Festival 2019 losbarsten. Aan de IJzeren Man in Eindhoven viert Jungle samen met Herrie Met Gerrie, Cirque Du Zoleip, Terug Naar Toen en RGB Silent Disco voor de derde keer een uitverkochte editie. Tickets online bestellen gaat niet meer, maar Jungle Festival geeft de allerlaatste tickets aan winnaars die reageren op deze post.

Foto: JNQ Photography
DuitslandEindhovenGraefenthalHMG ProducionsJungle FestivalJungle Weekend
Sam van Ierssel

Raw Hardstyle-liefhebber, die haar levensmotto 'niet genoten is altijd mis' wel heel serieus neemt. Niet weg te slaan bij een stampfeestje, en al helemaal niet als er Warface wordt gedraaid. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Studeert tussen al het feesten door aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld