Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Na de eerste succesvolle editie van KARMA in de Effenaar, afgelopen zondag, richten Bad Ass Events en Minority Events zich op KARMA Outdoor. De line-up is inmiddels bekendgemaakt.

Karma Outdoor

Zo staan Dana en Pavo back2back op 30 juli op De IJzeren Man. Verder komen Ruffneck, Panic, Vince, DJ Rob & Mc Joe, Buzz Fuzz, Bass-D, M en MC V langs.

Intiem

Vorig jaar streek het oldskool/early rave-concept voor het eerst neer op De IJzeren. Net als toen heeft ook deze editie 1 stage. “De meeste festivals zijn tegenwoordig zo massaal. We hebben er dus bewust voor gekozen om het heel intiem te houden”, vertelde Leonardo Qehaja van Bad Ass Events in een interview met Our House.

KARMA richt zich op de house-liefhebbers van het eerste uur. “We nemen ze mee terug in de tijd, waar ze zich weer even jong voelen, op de housemuziek van de jaren ’90.”

De kaartverkoop voor KARMA Outdoor start maandag 4 april om 20.00 uur. Tickets kosten 27,50 euro.

Bad Ass EventsDanaDe IJzeren Mankarma outdoorMinority EventsPavo
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld