Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Naast bekende acts zoals De Jeugd Van Tegenwoordig en Len Faki bevestigt Solar Weekend vandaag de terugkeer van een oude bekende: Biki90, verantwoordelijk voor een aantal van de grootste (camping)feestjes van inmiddels 15 jaar Solar Weekend.

Het collectief uit Eindhoven host dit jaar één van de podia op het festivalterrein van het festival aan de Maasplassen in Roermond. Biki90 neemt de Bikibrandweer mee, de brandweerwagen die in 2014 ook dienst deed als podium, maar dit jaar ‘nog beter en nog groter’. Wie er op de line-up voor het podium staan wordt later bekend gemaakt.


 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ohhh SNAP. Here we go! De allereerste hosting van Solar Weekend 2019 is bekend! Yep, ze zijn terug, of beter: ze zijn er nog altijd. Onze Eindhovense vrinden van @biki90 komen het terrein weer insmeren met liters lauwe pilsies, ‘n bietje schuim en meer zottigheid. BIKI90 STRIKES BACK! En daar zijn we blij mee. Ja toch! #solardag246 #15jaarsolar #biki90 #pilsies

Een bericht gedeeld door Solar Weekend (@solarweekend) op


Net zoals Biki90 werd eerder Kamping Kitsch al aangewezen als grote feest-aanjager, maar dan voor de vrijdagavond op de Solar campsite. Voor dat feestje staan namen zoals Kamping Kitsch Club Soundsystem, Skoften Sloopservice en Keezus Christus op de planning.

Verder mogen bezoekers nu al uitkijken naar een silent disco en gasthostings in Solar’s 72-uurs Tent van Ploegendienst, Rewind, Smèrrig, The Village, Herrie Met Gerrie, Bontgenoten en Disco Topicana.

Built On Creativity

Naast muziek bestaat de line-up van Solar voor een groot deel uit creativiteit en kleine eventjes binnen het festival. De weekender begint al op donderdag en op deze dag trapt het festival letterlijk af met Solar’s eigen Jupiler League voetbalcompetitie op de camping. Daarnaast konden bezoekers zich eerder al inschrijven voor een trefbalcompetitie, en op de site belooft de organisatie opnieuw (beach)volley en een watergevecht. Creatievelingen die zelf een origineel concept willen neerzetten tijdens de weekender kunnen zich hier inschrijven.


Biki90 als podiumhost? Vorig weekend zette Biki90 samen met Cafe De Puinhoop een podium neer tijdens Brabants Verbond Dat ziet er zo uit:

Afgelopen zaterdag waren Café de Puinhoop en wij in het mooiste stadje van Brabant voor Brabants Verbond om wat pilsies weg te tikken met jullie en wat hebben we weer genoten hoor!🍺Video: This Is Our House, Jackplug Media

Slået op af Biki90 i Torsdag den 4. april 2019


Solar & Festival Transfer

Solar Weekend viert dit jaar zijn 15-jarige verjaardag van 1 t/m 4 augustus. Tickets haal je hier.

Festival Transfer verzorgt busreizen naar het festival, hier meer info en tickets.

Festival Transfer

 

Biki90ExtremaKamping Kitsc ClubKamping KitschMaasplassenRoermondSolarSolar WeekendSolar Weekend 2019

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld