Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Met Pasen bijna voor de deur kan ook het aftellen naar 7th Sunday beginnen. Traditiegetrouw wordt dit festival georganiseerd op de zevende zondag na Pasen. De volledige line-up van 7th Sunday is bekendgemaakt en die is weer even divers zoals we al jaren gewend zijn.

En ook dit jaar komen er weer grote kanonnen naar festivalterrein De Roost in Erp. We sommen in willekeurige volgorde op: Showtek, Steve Aoki, Joris Voorn, Gunz for Hire, Ingrosso, Quintino en Brennan Heart. Het is slechts een greep uit de zeer omvangrijke en diverse programmering van het eendaagse festival.

Area’s

Met maar liefst 13 grote(re) area’s en 3 specials is aan keuze geen gebrek op 7th Sunday. De mainstage is natuurlijk de absolute blikvanger. Altijd even mooi gedecoreerd als imposant, met namen van wereldwijd formaat. Hier zien we onder anderen Showtek, Steve Aoki en Sam Feldt in de line-up.

SLAM! is wederom terug met een hosting en hetzelfde geldt voor Revealed. Hardnature is het domein van hardstyle, reboot the place to be als je van techno houdt en bij CafĂ© de Puinhoop verdwijnen de muzikale hokjes. Een overzicht van alle area’s en de hele line-up vind je hieronder.

7th Sunday 2018 line-up

7th Sunday

7th Sunday wordt georganiseerd op zondag 20 mei 2018. Een regulier ticket kost 52 euro. Kaarten zijn hier verkrijgbaar. Het evenement viel bij de afgelopen editie van Festivalchart nog in de prijzen. Het festival won in de categorie ‘Medium’.

Een dag voor 7th Sunday wordt op hetzelfde terrein Harmony of Hardcore georganiseerd. Lees hier meer over dat evenement.

7th Sunday7th Sunday 2018FestivalsLine-up 7th Sunday 2018Par-T
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld