We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

De line-up voor de 3e editie van Ace of Spades is bekendgemaakt. Het optreden van Roughstate Alliance – een samenwerking tussen Adaro, B-Front, Frequencerz en Ran-D – springt het meest in het oog. Het evenement wordt op zaterdag 27 oktober georganiseerd in Schijndel. 

Ook twee back2back-sets springen in het oog: Sub Zero Project vs. D-Sturb en Atmozfears vs. Sound Rush. Deze dj’s draaiden nog nooit samen met elkaar, zo laat de organisatie weten. Verder staan onder anderen Warface, Frequencerz vs. Rejecta, D-Block & S-te-Fan en Devin Wild in de line-up.

WiSH Outdoor en Paaspop organiseren Ace of Spades voor de 3e keer op rij. Vorig jaar trok het evenement bijna 5000 bezoekers naar De Molenheide in Schijndel. Populair was toen ook de speciale 3-kanaals hardstyle silent disco. Die keert daarom weer terug.

Ace of Spades

Tickets zijn vanaf donderdag 30 augustus verkrijgbaar op de website van de organisatie. Een beeldverslag van de vorige editie vind je hier.

Ace of Spades 2018

Ace of SpadesPaaspopWish Outdoor
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld