Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

De volledige line-up van Solar Weekend is bekend. Een muzikaal kleurenpalet, bestaande uit honderden artiesten, komen in het eerste weekend van augustus weer samen in Roermond.

Ook is er weer voldoende dancemuziek aanwezig op Solar, om de voetjes van de vloer te krijgen. Een variatie aan nationaal en internationaal talent wordt dit jaar vertegenwoordigd door o.a. Sunnery James & Ryan Marciano, Booka Shade en Big Gigantic. Ook zijn Dubfire, Netsky Ben Sims, DVS1, Ellen Allien, Firebeatz, Franky Rizardo, La Fuente en Erick E & Roog van de partij.

Solar Festival heeft zichzelf ontwikkeld tot een meerdaags festival boordevol creativiteit, kleur en liefde. Elk jaar heeft Solar een divers programma met dj’s, rappers en bands die zorgen voor de muzikale invulling. Ook zijn er weer genoeg creatieve projecten aanwezig op het festival. Er staat dus weer een mooie ontdekkingsreis klaar voor de bezoekers van Solar Weekend.

Nieuw

Barong Family, het label van Yellow Claw, debuteert dit jaar op Solar Weekend Festival met een eigen area. Voor dit bijzondere festijn nemen zij Mightyfools, Staltenhof, The Galaxy, Chase en Valentino Khan mee.

Daarnaast presenteert Solar ook een programma op de camping. O.a. Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Rave van Fortuin, Puinhoop Kollektiv, Pablo Discobar Soundsystem en méér zullen ervoor zorgen dat Solar tot in de late uurtjes los gaat. Voor de echte die-hards keert de welbekende 72-uurs tent terug, waar het écht vier dagen lang (dag en nacht) feest is.


Solar Weekend Festival

Solar Weekend vindt plaats van 3 tot en met 6 augustus aan De Maasplassen in Roermond. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

RoermondSolarSolar Weekend FestivalThis Is Our House

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld