Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De voorman van één van ‘s-werelds grootste dance-acts komt dit jaar nog naar Poppodium 013. Maxi Jazz, bekend van Faithless, doet de Tilburgse poptempel op 5 oktober aan voor een dj-set.

Faithless verwierf internationale bekendheid dankzij hits zoals ‘God Is A Dj’, ‘Insomnia’ en ‘We Come One’. Daarnaast werkte Maxi Jazz samen met Robbie Williams en Tiësto aan hitsingles ‘My Culture’ en ‘Dance4Life’.

Met Faithless stond de Engelse dj en vocalist op ‘s-werelds grootste festivals zoals Creamfields, Rock Werchter, Ultra Music Festival en Global Gathering. In Nederland werd de dancegroep in het verleden geboekt op bijvoorbeeld Pinkpop, Lowlands en Dance Valley.
  

Maxi Jazz Solo

Tijdens zijn solo dj-set – hij stond er mee op festivals zoals Glastonbury, Pinkpop en Rock Werchter – mag het publiek een show vol met klassiekers verwachten. Ook vocalen van de Britse frontman ontbreken niet.

Op 5 oktober gaat vanaf 19:00 de Main Stage van 013 open voor het publiek – de show begint een uurtje later. Tickets zijn hier verkrijgbaar.
 
 
 

013djsetFaithlessGod Is A DjInsomniaMaxi JazzPoppodium 013Tilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld