Microclubhttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/04/Microclub.png / 1100 / 150 /

Na meerdere succesvolle edities in de Randstad verovert De Microclub nu ook het zuiden. Na eerder al in Tilburg en Den Bosch te hebben gedebuteerd komt de ‘vroege house-avond’ volgende maand naar de Effenaar in Eindhoven. Daar vindt De Microclub op 21 september plaats van 20:00 tot middernacht, met Olivier Weiter als headliner.

De Microclub is er om uitgaanders van 25+ een plek te bieden waar in het weekend al op tijd gedanst kan worden. Zodat je bijvoorbeeld ook nog wat aan de rest van je weekend hebt. Oprichter Melvin Bruhn besloot in de behoefte van die doelgroep te voorzien.

“In de meeste steden kun je rond 20.00 uur prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert of film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers, dertigers en veertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten.”

Microclub x Basis

Effenaar

Waarvan akte. Na geslaagde edities in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch is het de hoogste tijd om ook vroeg te gaan dansen in Eindhoven.

Op 21 september warmt Bosschenaar Petterson de vloer van de Effenaar al vlak na je avondmaal op. Om het stokje rond 21:00 uur over te dragen aan niemand minder dan Olivier Weiter. De Amsterdamse dj/producer staat bekend om zijn diepe house-sound en zijn lange sets vol visuele show-elementen.

Daags na de Effenaar strijkt de Microclub ook neer in Koudijs in Den Bosch, met o.a. Tunnelvisions. En op 28 september keert het concept terug in Club Smederij in Tilburg, met o.a. Relativ.

Binnenkort op This Is Our House een uitgebreid interview met De Microclub.


De Microclub

Vrijdag 21 september, 20:00 uur, Effenaar, Eindhoven.

Zaterdag 22 september, 20:00 uur, Koudijs Kafé, Den Bosch.

Zaterdag 28 september, 20:00 uur, Club Smederij, Tilburg.

Meer info en tickets via de eventpages.

Club SmederijDe MicroclubEffenaarEindhovenOlivier WeiterPettersonTilburg

Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld