Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Limburg is een dancefestival rijker. Neverland belooft een een waar sprookje te worden. Op 14 en 15 juli vindt het festival plaats op het Megaland-terrein in Landgraaf. Van EDM tot house en techno, Neverland heeft het allemaal. Op de line-up staan grote namen als Steve Aoki en Lucas & Steve. 

Neverland Events is een organisatie van twee ondernemers uit Heerlen. De eerste editie moet een totaalbeleving worden, waarbij de muziekstijlen uiteen lopen van EDM tot house en techno. Er komen drie podia, compleet gedecoreerd, waar bekende en onbekende dj’s hun plaatjes mogen draaien. De drie podia zijn opgedeeld in verschillende stijlen: Een mainstage met EDM/house, een techno-tent en een housestage met deep/tech-house. Neverland vindt plaats op het terrein waar Pinkpop altijd georganiseerd wordt: Megaland in Landgraaf.

neverland

Line-up Neverland

Neverland hield afgelopen woensdagavond een livestream waar ze de eerste namen bekendmaakten. De organisatie noemde onder anderen Steve Aoki, Lucas & Steve, Le Shuuk, ASK:ME, Maurice West en Deepend. Daarnaast geeft Audio Bullys een dj-set. Dit is het eerste deel van de line-up, de rest volgt later.

Tijdens de persconferentie vertelden de organisatoren dat ze nu hun droom waar kunnen maken, iets wat ze al van kinds af aan wilden. Ze willen Neverland drie jaar gaan organiseren en elk jaar minimaal een stage erbij bouwen. Het doel daarvan is om een pretpark na te bootsen. Geen achtbanen bouwen, maar dj’s bouwen. De organisatie verwacht 10.000 man bij de eerste editie.

Het thema van het festival is sprookjesachtig. Het moet dan ook een Nederlands Tomorrowland worden. Het evenement zegt de bezoekers mee te nemen naar een plek ver buiten het hier en nu, waar belevenissen en ervaringen geboren worden. De drie pilaren van het festival zijn beleving, dj’s en kwaliteit. Neverland viert blijdschap, liefde, lachen en het leven op een andere manier dan anders.


Benieuwd naar meer? Tickets zijn vanaf 31 maart hier te koop.

HouseLandgraafLimburgneverlandtechno

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld