Dj contest Dimitri Oranjekade 2020https://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/12/banner-oranjekade2020.gif / 1100 / 150 /

Het zonnige zuiden is een festivalpareltje rijker: Paradijs Van Het Zuiden. In Den Bosch slaan Losjes, Duikboot Festival, Vunzige Deuntjes, Rewind, Daisy, Café De Puinhoop en RGB Silent Disco de handen ineen voor een zomers feestje dat echt alleen maar hier, onder de rivieren gevierd kan worden.

 

Achter de samenwerking van (vooral Brabantse) podiumhosts staan de Mannen Van De Wereld. Dat creatieve bureau kun je kennen van hun werk achter de schermen bij bijvoorbeeld Vrijstad Festival en By The Creek Festival in Utrecht.

Toekomst

MvdW-marketeer Pieter Bertram: “We zien dat er in Brabant heel veel gebeurt de afgelopen jaren in het nachtleven. Heel veel nieuwe initiatieven van leuke, jonge mensen. En je hebt natuurlijk al heel veel festivals in Brabant, maar dat zijn toch een beetje een ander type festivals. Wij dachten dat het wel tijd werd om met al die leuke jonge nieuwe partijen een echt Brabants festival van de toekomst neer te zetten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door paradijsvanhetzuiden (@paradijsvanhetzuiden) op

Line-up

De organisatie belooft een ‘paradijselijk oord’ op de Pettelaarse Schans in Den Bosch met vijf verschillende podia: “Een hele mooie locatie, in een paradijselijke setting. Het gaat echt in de sfeer zitten, we gaan heel veel met decor doen.”

Die podia worden gedeeld door bekende concepten zoals Vunzige Deuntjes, Duikboot en Rewind. Later maakt Paradijs Van Het Zuiden ook de artiesten-line-up bekend, Bertram: “Het wordt een beetje van beiden. De focus van het festival ligt meer op de beleving, de mensen en de hosting-partijen. Maar er komt ook een goeie line-up naar buiten, ergens in maart. Daar staan ook wel wat headliners op, zeker!”

 


Paradijs van het Zuiden & Festival Transfer

Paradijs Van Het Zuiden wordt gevierd op 29 juni op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Tickets en meer info vind je hier.

Festival Transfer verzorgt busreizen naar het festival, hier meer info en tickets.

Festival Transfer

Café De PuinhoopDaisyDuikboot FestivalLosjesMannen van de WereldMoove XXLParadijs van het ZuidenPettelaarse SchansRewindRGB Silent DiscoVunzige Deuntjes
Pieter Leijten

Filmt, monteert en schrijft als journalistieke freelancer. Begon in 2010 met Jackplug Blog en schreef voor Upside Sounds en DJ Mag Nederland over dancemuziek. Vertelt het liefst verhalen door middel van video. Altijd op zoek naar nieuwe muziek: liefst house, dancehall of disco.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld