Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het oud- en nieuwfeest Nouveau Rave keert in New Years Eve terug in het Klokgebouw in Eindhoven. De eerste editie van het populaire dancefeest trok vorig jaar 5000 bezoekers. Nouveau Rave is één van de grootste dance-feesten in de nacht van oud- op nieuw in Brabant.
Mr. Polska en Friends waren vorig jaar het hoogtepunt van het feest. Ook dit jaar is de line-up van Nouveau Rave de moeite waard: naast natuurlijk Mr.Polska en Friends draaien onder meer La Fuente, Vato Gonzales, FeestDJRuud, Puinkoop Kollektiv, Lil Kleine & Ronnie Flex, Wildstylez, Lady Bee en Tony Junior.

De voorverkoop is inmiddels gestart en er is nog een beperkt aantal early-bird-tickets te koop. Die kosten 27,50, daarna zijn ze 37,50 euro.

Check de website van het event voor meer info.

KlokgebouwNew Years EveNouveau RaveOud en nieuw
Eddy Jansen

Eddy Jansen is freelance-journalist met een passie voor sport en muziek. Is voetbalcommentator voor ZiggoSport en Eurosport, maakt club-TV voor voetbalclub PSV en hockeyclub Oranje Zwart, schrijft voor het Eindhovens Dagblad en FRITS Magazine en mag graag een club of festival bezoeken, omdat-ie gek is van muziek: van disco tot dance!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld