Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Het was al een langere periode stil rond NSCLT en nu blijkt waarom. Na negen jaar stopt het Brabantse duo om zich volledig op hun fulltime carrière te kunnen richten. De optredens op Rebirth Festival en Intents Festival worden het laatste kunstje van Pieter Verstijnen uit Breda en Jasper Pijnenburg uit Tilburg.  

NSCLT maakte het nieuws vrijdagmorgen bekend in een uitgebreide post op Facebook. Daarin legt het tweetal uit dat fulltime muziek maken niet tot de mogelijkheden behoort. Beide mannen hebben een baan waar ze erg druk mee zijn. De combinatie met produceren en optreden is daarom niet langer een optie.

De hardstylescene maakte in 2009 kennis met het duo, dat toen nog onder de naam Noisecult door het leven ging. Twee jaar later begon het duo ook met het produceren van eigen tracks. Dat resulteerde in een release bij Dirty Workz en sindsdien ging het de mannen voor de wind. Optredens op evenementen als Intents Festival, Rebirth Festival, Defqon.1, Reverze, Q-BASE en Tomorrowland volgden.

In de tussentijd veranderde de naam in NSCLT en ruilden de mannen hun thuisstudio’s in voor een professionele studio bij Dirty Workz. Verschillende tracks kregen support van andere dj’s. Onder meer ‘The Light’, ‘Freight Train’ en ‘Fly with me’ deden het goed op de dansvloer.

NSCLT op Rebirth Festival

Rebirth Festival wordt het voorlaatste kunstje van NSCLT. Voor dat festival maakte het duo vorig jaar nog het anthem. Komend weekend is NSCLT op zowel de zaterdag als zondag te zien. Zaterdag in REACTiVATE (classics), zondag op de mainstage.

NSCLTRebirth Festival
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld