Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Het gros van de nachtprogrammering van het vernieuwde 013 was al bekend, nu presenteert het poppodium in Tilburg het label waaronder dit voortaan gebundeld wordt: Nulnuldertien. Zaterdag is de aftrap, die in handen ligt van Boef en de Aap.

Elk weekend worden vanuit Nulnuldertien – een knipoog naar het nachtelijke tijdstip op de digitale klok – stapavonden gebracht door een keur aan collectieven.

Onder andere Le Scratch, Cabrio, Subquake, Suburban Disco en BRAAF hosten avonden in het poppodium, dat afgelopen jaar een grondige verbouwing met uitbreiding onderging.

‘Verwacht de hardste hiphop en bass, opzwepende techno, early house en de beste R&B’, aldus 013.

>> Zie ook: Vernieuwd 013 – Nachtwarenhuis vol regionale merken <<

Nulnuldertien

Kick-off: Boef & de Aap

De kick-off van Nulnuldertien is zaterdag 30 januari. Tom Maas en Thomas Waterreus (a.k.a. Boef & de Aap) bereiken dit jaar beiden de leeftijd van 30 en gaan dit die nacht vieren met een Birthday Bash.

Er zijn live optredens van Rico & A.R.T, Kraantje Pappie, Boef en de Gelogeerde Aap en Timmie x Jay x Aap.

Hierna nemen diverse dj’s het roer over om de hardste hiphop en bass music door de Jupiler Zaal heen te blazen. Present zijn de Banganagangbangers, Cazz Major, Flamboyant x Deaux Nuts, Cinta Soul, DJ Tone en dOOp vs. Subp Yao.

013Tilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld