Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /
De Tramkade in Den Bosch kleurt op 27 april weer in de vaderlandse volkskleur, tijdens Oranjekade Festival 2019. Aan de line-up zijn deze week onder anderen Dimitri, Will Oirson en Joost toegevoegd. Eerder maakte de organisatie al de eerste namen bekend, onder wie Egbert (live), Nuno Dos Santos en Yung Felix.

 

De twee voorgaande jaren was Oranjekade Festival al compleet uitverkocht. Maar dit jaar wordt het evenement ‘nog groter, creatiever en beter’, aldus Ivo Dierx, samen met zijn broer Nils de organisator.

Egbert zal optreden op de Spatial Collective-stage, te vinden op De Kade. Op hetzelfde podium zal meer house en techno te horen zijn. Zo staan er eerder op de dag Nuno Dos Santos b2b met Will Oirson, Gerbert Vos, Somos, Poko Poko en Lövestad.

Oranjekade Festival 2018. Foto: Max Kneefel

Live

Ivo is trots dat ook Lövestad een live show komt verzorgen, net als Egbert. “Live die creativiteit overbrengen op het publiek is iets waar we echt voor gaan en naar uit kijken.”

Oranjekade Festival is een concept waarbij creatief Den Bosch betrokken wordt. En er is een ruim palet aan muzikale smaken. De line-up is verspreid over drie muziekpodia.

Zo is er ook een hiphop-podium, verzorgd door Koninkrijk van Muziek. Yung Felix, Joost, 10WEEKS, Braeff, SMÈRRIG DISKJOCHIES, Bonxo en Vieze Vedi zullen De Loods onder handen nemen. Naast deze gevestigde namen komt winnaar van de FunX Talent, QuiQue, ook laten zien wat hij in huis heeft.


Volg TIOH op Facebook:


Ook de liefhebber van gitaarmuziek kan terecht op Oranjekade Festival. In de Bossche Brouwers is er ruimte voor wat ruigere muziek. Het programma wordt verzorgd vanuit een samenwerking van Willem Twee Poppodium en de Bossche Brouwers.

Naast een scala aan muziek zijn er ook kunstzinnige uitspattingen, ruimte om te relaxen, foodtrucks en een creatieve markt. In samenwerking met de Verkadefabriek wordt ook theater toegevoegd.

Ivo: “We gaan echt inzetten op beleving. Ook op de dansvloer komt dit terug.”


Oranjekade Festival

Voor meer info en tickets zie www.oranjekade.com.

 

Den BoschKoningsdagSpatial

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld