Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Na winter en kou komt… Paaspop! Het is nog even, maar een van Brabants grootste festivals heeft de eerste 40 namen van de editie van 2019 bekendgemaakt. Vrijdag is de lanceerparty in bakermat Schijndel.

 

Paaspop 2019 wordt van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2019 op terrein De Molenheide gehouden.

Liefhebbers van elektronisch dansgeluid kunnen er uiteraard weer volop hun hart ophalen. Vooral zij met een nostalgische inborst worden verwend bij de bekendmaking van de eerste batch namen.

Paaspop 2018

Charly Lownoise & Mental Theo 25 jaar

Zo is bijvoorbeeld het Duitse Scooter present. Net als, van eigen Brabantse bodem, Charly Lownoise & Mental Theo. Het duo treedt op met een speciale show rond hun 25-jarig jubileum.

Dan zijn we al bij de hardere stijlen aanbeland. Die worden sowieso vertegenwoordigd door D-Block & S-te-Fan.

Verder is een live-optreden van Sam Feldt te verwachten, die om de hoek in Boxtel opgroeide. Hostings komen er onder andere van Smèrrig en Disco Snolly, met de welbekende rollerskatebaan.

>> VIDEO: Geniet na van een groots Paaspop 2018

Snolly op Paaspop

Launch Party

Vrijdag 23 november is het tijd voor de kick-off. Dan vindt in het centrum van Schijndel de gratis toegankelijke Paaspop 2019 Launch Party plaats van 17.00-21.00 uur.

Bezoekers kunnen hier al vóór de reguliere verkoop (die de dag erna van start gaat) tickets kopen, krijgen cadeaus en kunnen genieten van live muziek.  De dag erna, op zaterdag 24 november om 10.00 uur, start de online verkoop van de Early Birds.


Paaspop 2019

Meer info en tickets via de website.

 

 

Disco SnollyPaaspopSchijndelSmerrig
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld