Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Par-T, organisator van festivals als 7th Sunday en Harmony of Hardcore, geeft danceliefhebbers een prominente stem in de verdere ontwikkeling van zijn events. Onder de naam ‘Par-T-cipate’ houdt het Brabantse bedrijf de komende 3 woensdagavonden panel-bijeenkomsten in Eindhoven. De uitnodiging aan de doelgroep: meedenken over de evenementen en hoe deze naar een hoger level te tillen.

 

Iedere zichzelf respecterende evenementenorganisator luistert uiteraard naar zijn bezoeker, maar Par-T-cipate is een next step. Par-T organiseert 3 panels om echt eens grondig in gesprek te gaan met zijn doelgroep.

“Of het nou een kritische vraag, een scherpe opmerking of een geweldig idee is, iedereen kan Par-T-ciperen”, aldus de organisator. Par-T tekent jaarlijks voor onder meer 7th Sunday (foto onder), Harmony of Hardcore, Festyland en Daydream.

7th Sunday Festival

Niet alleen Par-T komt meer te weten over zijn bezoeker, het werkt ook andersom tijdens Par-T-cipate. “Zo is er de mogelijkheid om in gesprek te komen met de boeker van de artiesten, het hoofd marketing of het deco-team.”

Locatie van de Par-T-cipate panels is de RGB Bar 040, aan het Stratumseind 34 in Eindhoven. De sessies zijn verdeeld over verschillende onderwerpen:

  1. Programmering & Show: woensdag 8 januari 2020, 19:00 uur
  2. Decor, Beleving & Service: woensdag 15 januari 2020, 19:00 uur
  3. Marketing & Communicatie: woensdag 22 januari 2020, 19:00 uur

Par-T-cipate


 

Par-T-cipate

Wil jij Par-T-ciperen? Vul dan via deze link je gegevens in en schrijf een korte motivatie. Op basis daarvan wordt een kleine selectie uitgenodigd. Zie voor meer info het Facebook-evenement van Par-T-cipate.

 

7th Sunday FestivalDaydream FestivalHarmony of HardcorePar-TPar-T-cipate

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld