Banner Dutch Infinity 3DLEDhttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/02/Banner-Dutch-Infinity-3DLED.gif / 1100 / 150 /

Het roer gaat flink om bij de komende editie van Peteyfest in Lierop. De mainstage verdwijnt en het terrein wordt ingevuld met zes kleine tot middelgrote area’s. Het festival zal ook niet meer tweedaags zijn. Zaterdag wordt nu de festivaldag. 

Peteyfest 2018

De organisatie wil op die manier vooruitstrevend blijven en meer ruimte bieden voor een breder programma. De kleinere area’s waren de voorgaande edities het populairst bij de bezoekers. Naast de zes area’s komt er ook een thematische food & drink area.

Café de Cave, De Hut en Dans & Grietje keren op zaterdag 26 mei gewoon terug. De overige drie area’s worden ingevuld door hardstyleconcept BOEMROOM, het Tilburgse collectief Meelstraat 34 en het Lieropse concept WWOP (drum ’n bass). Dat laatste concept maakt naar vier jaar haar rentree op Peteyfest (lees hier hoe Peteyfest transformeerde van tuinfuif naar succesvol festival). Vorig jaar was het festival nog tweedaags. De komende editie gaat de organisatie terug naar één festivaldag. De ticketprijzen gaan ook omlaag.

Peteyfest

Meer info over de kaartverkoop en het programma volgt binnen een aantal weken.

Peteyfest
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld