https://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2018/03/TIOH_1100x150px.gif / 1100 / 150 /
Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Met het album Pursuit of Thunder nog vers in het geheugen, is de titel van het nieuwe album van Phuture Noize vrijdag bekendgemaakt. Black Mirror Society is de titel van het album dat dit jaar verschijnt. Tegelijkertijd werd wereldkundig dat hij in de line-up van WiSH Outdoor is aangekondigd als Phuture Noize presents Black Mirror Society. 

Het was al lange tijd geen geheim meer dat Phuture Noize (Marco Spronk uit Giessen red.) werkt aan een nieuw album. Wanneer die precies wordt uitgebracht, is nog niet bekend. Tijdens de afgelopen editie van Qlimax kwam de track Black Mirror Society al voorbij. Daar verscheen hij als surprise-act op het podium.

Het nieuwe album volgt kort op het zeer succesvolle album Pursuit of Thunder. Dat album werd in april vorig jaar uitgebracht. Phuture Noize zette zichzelf daarmee definitief op de kaart. In een uitgebreid interview met This Is Our House vertelde Spronk over de aanpak van het album. “Ik werkte als een singer-songwriter, maar dan in de hardstyle. Letterlijk schreef ik op welke richting een track in moest.”

Na de release van Pursuit of Thunder zagen we de dj/producer terug op alle grote podia. Rebirth Festival, Defqon.1, Decibel outdoor festival, Dominator en Q-BASE zijn slechts enkele grote festivals waar de Brabander te zien was.

Phuture Noize

Phuture Noize heeft via zijn socials laten weten dat het album bijna klaar is. Zeer waarschijnlijk volgen daarna meer details over Black Mirror Society.

Black Mirror SocietyPhuture NoizePursuit of Thunder
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld