Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Plan de Champagne keert met oud en nieuw terug in 013 in Tilburg. Zaal-hostings zijn er dit jaar voor Daisy, Nachtcollege en RGB disco.

 

De grote zaal wordt net als vorig jaar gehost door het Tilburgs-Bredase Daisy. Gewapend met een fijne mix van 90’s, 00’s, classics en guilty pleasures verandert Daisy iedere dansvloer in één groot dans –en sjansfestijn. Niet voor niets verkopen alle feestjes van Daisy uit en was er deze zomer zelfs voor de eerste keer een eigen festival op de Spoorzone.

Nachtcollege

In de Jupiler Zaal is Nachtcollege de spot voor house- en technoliefhebbers. Normaal gesproken host Nachtcollege haar events in de Main van 013, maar tijdens Plan de Champagne vindt het college eenmalig plaats in de Jupiler Zaal.

Tot slot is er de Silent Disco van RGB, in de basement. Dat betekent: 3 verschillende kleuren, 3 verschillende kanalen en 3 verschillende muziekstijlen. En dat allemaal in de sfeervolle basement van 013.

>> Zie ook: Daisy verovert de dansvloeren <<

Plan de Champagne


Plan de Champagne

Zondag 31 december 23:59-6:00 uur, 013 Tilburg. De line-up voor Plan de Champagne wordt binnenkort bekendgemaakt. Voor tickets en meer info zie de eventpage.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld