Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Printworks zakt tijdens het Pinksterweeekend af naar België, voor zijn eerste internationale hosting. Van 29 tot en met 31 mei neemt de gerenommeerde Londense club de mainstage van Extrema Outdoor Belgium voor zijn rekening.

 

Clubs die een plek krijgen op een festival: we zien het steeds vaker. Met Printworks uit Londen haalt Extrema Outdoor Belgium echter een buitencategorie in huis.

De befaamde Britse club maakte donderdag bekend de mainstage te verzorgen tijdens de 10e editie. Het is de ​allereerste internationale hosting van Printworks.

PRINTWORKS

Foto’s Printworks: © Jake Davis

 

Printworks opende de deuren in 2017 in het pand van de grootste drukkerij van West-Europa. Sindsdien staat de club op de voorgrond in het Britse én Europese uitgaansleven.

Printworks ‘Best Large Club’

Met zijn hoge plafonds en riante hallen sluit deze naadloos aan bij de eisen van een club. Dit wordt iedere week bevestigd door zo’n 5000 bezoekers. DJ Mag riep Printworks eind 2019 nog uit tot ‘Best Large Club’.

Als we de samenwerkende partijen mogen geloven, zal de line-up van de mainstage er niet om liegen. Het wordt volgens hen ‘de beste ooit’.

Extrema Outdoor Belgium 2019

Line-up

Wanneer de programmering van Extrema Outdoor Belgium bekend wordt, is nog ongewis. Wel is inmiddels bekend dat ook de Bloemendaalse beachclub Woodstock een podium zal hosten.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat de jubileumeditie van het festival 3 volledige dagen zal omvatten. Ook de vrijdag zal dit jaar compleet geprogrammeerd worden.

PRINTWORKS


 

Extrema Outdoor Belgium

Vrijdag 29 t/m zondag 31 mei, Houthalen-Helchteren. De eerste ticketverkoop is 4 december van start gegaan. Trouwe bezoekers kunnen kaartjes kopen op extrema.be met een korting van €10. Vanaf de line-up release worden alle tickets €10 duurder. Voor meer info zie de Facebookpagina van XO Belgium. De eventpage van de 10e editie is ook online.

 

 

Extrema Outdoor BelgiumPrintworks
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld