Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

FAded

 

Faded

In het begin was het nog maar vaag. Alleen de naam en datum was bekend van dit feest. Op het internet circuleerde de naam Faded en de datum 15 januari. Nu is ook de locatie bekend: de Azijnfabriek in Roermond én natuurlijk de line-up! Niemand minder dan onze vrienden van BANGANAGANGBANGERS, Rowen Reecks, Trusic, Dion Dash en P.I.M. gaan ervoor zorgen dat deze eerste editie onvergetelijk wordt.

Vrijdag 15 januari in Azijnfabriek Roermond van 22.00 tot 04.00 uur, kaarten kosten 7,50 euro. 

King Shiloh Soundsystem

Je hebt sound systems en je hebt het King Shiloh sound system. Het Amsterdamse collectief brengt in januari een complete ‘dance hall’ met zelfgemaakte bas boxen en enorme versterkers naar 013. De crew is getraind om de maximale output uit het systeem te halen en ze zijn heer en meester in het spinnen van de beste dub, reggae en roots platen. Jah man!

Vrijdag 15 januari in 013 Tilburg van 22.00 tot 04.00 uur, kaartjes kosten 12 euro aan de deur. 

Cabrio

Cabrio

Na een paar succesvolle edities in de Smederij gaat Cabrio voor een nieuwe frisse start verder in 013. En de namen liegen er niet om. Tilburgs enige echte nachtburgemeester Benn Penn heeft niemand minder dan  de officieuze nachtburgemeester van Amsterdam, San Proper, uitgenodigd om te komen draaien. Maar dat is nog niet alles. Ook Awanto3 (zeg het eens hardop) én Archie Koba komen de boel eens lekker los schudden.

Het Wild

Het houdt niet op bij Het Wild. De een na de andere toffe naam weten ze naar het Stroomhuisje te halen. Nu is het de beurt aan de Bossche geluidskunstenaar Jameszoo. Deze muzikale alleseter heeft het Stroomhuisje al eerder op z’n kop gezet en gaat dat geheid weer doen. Maar niet alleen. Want ook Vic Crezée komt mee. Je kent hem misschien van zijn tracks met Faberyayo, maar hij weet ook solo iedereen los te laten gaan. Maar niet voordat de broers van AFRIKABOOMNADA de bal aftrappen!

Zaterdag 23 januari van 23.00 tot 04.00 uur in het Stroomhuisje, kaartjes kosten 10 euro. 

CabrioFadedHet WildKing Shiloh Soundsystem
Pricilla Molle | @pricillaa

Pricilla is bijna elk weekend wel op een feestje vinden. Vaak in Eindhoven, maar ze maakt ook wel eens een uitstapje naar Amsterdam, Utrecht of een andere stad. Af en toe een bandje checken is ook heel fijn. De stijl maakt niet uit. Als er maar gedanst kan worden.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld