Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Na 15 edities Q-BASE zorgt Q-dance dit seizoen voor een splinternieuw festival op Airport Weeze, iets over de grens bij Venray: IMPAQT. De Nederlandse hardstyle-organisator belooft een ‘monsterlijk’ nieuw festival dat zich voor een groot deel in het donker afspeelt.

De opvallende late datum in het festivalseizoen zorgt er voor dat IMPAQT – het festival begint om 14:00 en eindigt om 02:00 – pakweg tijdens de helft van het feest zich in het donker afspeelt. De organisatie belooft mooie raves in nachtelijke sfeer. Fans die bekend zijn met de feesten (en de eindshows) van Q-dance mogen waarschijnlijk weer een spectaculaire lichtshow verwachten.

Titanenstrijd

Het thema van IMPAQT, ‘Festival Of Titans’, betekent ook echt dat de grootste hardstyle-acts worden uitgenodigd op Airport Weeze. Naar het mantra ‘kwaliteit boven kwantiteit’ verdeelt Q-dance een aaneenschakeling van headliners over 6 podia, verdeeld over drie verschillende area’s op het terrein. Ieder area is geheel naar thema gekoppeld aan een eigen creatieve wereld, en aan een stroming binnen de hardere stijlen.

Daarnaast verzorgt een headliner een speciale liveshow voordat het festival ‘officieel’ begint – tussen 12:00 en 14:00 dus. Alleen kopers van een speciaal ticket kunnen eerder naar binnen om deze ‘Titan Showcase’ mee te maken. Wie de headliner is en wie er verder in de line-up staan maakt de organisatie later bekend.

Q-dance staat in Nederland en internationaal bekend om een paar van de grootste hardstyle-festivals. Grote feesten zoals Defqon.1, Dominator en Qlimax en The Qontinent. Naast festivals in Nederland ging de hardstylegigant al over de grens voor shows in Australie, de Verenigde Staten, Chili, Oostenrijk, Duitsland, België en Italië.

De eerste editie van IMPAQT wordt gehouden op 7 september 2019 op Airport Weeze. Vanaf 25 mei om 13:00 start Q-dance met de ticketverkoop. Hou voor meer informatie Q-dance in de gaten.

Airport WeezeIMPAQTQ-BaseQ-dance

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld