Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het 10-jarig jubileum van Rebirth Festival wordt in 2018 gevierd met een line-up die daarbij past. Meer dan 100 acts komen op 7 en 8 april naar Haaren. Het gaat om zowel gevestigde namen als aanstormend talent. 

Rebirth Festival 2018

Op de jubileumeditie gaat het nodige veranderen. Voor het eerst zal er op beide dagen een open air area zijn. Op zondag is dat REVENGE, de hardcore-area. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van de trouwe bezoekers in vervulling, aangezien voor hardcore op eerdere edities nog geen plek was.

Area’s

Op zaterdag zijn er 5 stages: REBiRTH (mainstage, hardstyle), REBELLiON (raw hardstyle), REACTiVATE (early hardstyle), RELiSH (freestyle) en REBORN (raw, open air). Zondag host B-Freqz de mainstage. Daarnaast is er dus REVENGE, REBORN (hardstyle), #BEETJEDANSEN en Gezelligheid Kent Geen Tijd. De line-up bestaat onder meer uit Radical Redemption, D-Block & S-te-Fan, Miss K8, B-Front, Frequencerz, Mark with a K en Angerfist. Alle namen vind je hier.

Rebirth Festival is sinds 2009 voor velen de opener van het festivalseizoen. De line-ups, aankleding van de stages en Brabantse gezelligheid maken Rebirth Festival geliefd bij het publiek. Daardoor groeide het evenement in rap tempo uit tot festival van formaat.

Tickets Rebirth Festival

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Een zaterdagticket kost 49,95 euro, voor een kaart op zondag betaal je 30,95 euro. Alle prijzen zijn hier te vinden.

Rebirth FestivalThis Is Our House
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld