Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Een treurig bericht vanuit de organisatie van RUIS Festival. Vanwege een tegenvallende kaartverkoop heeft de organisatie besloten om het festival te annuleren.  

RUIS Festival zou tijdens het pinksterweekend op 2, 3 en 4 juni plaatsvinden op Greenport te Venlo. Op vijf stages zouden meer dan 30 dj’s en acts staan. Techno, house, hip hop, eclectic en disco stonden geprogrammeerd voor deze editie. Daarnaast hadden bezoekers de mogelijkheid om op een camping te overnachten.

Nanet Hazenbosch, lid van de organisatie van RUIS, licht toe: “De organisatie van RUIS drijft voornamelijk op extreem bevlogen vrijwilligers die zich de afgelopen tijd enorm hebben ingezet. We moesten concluderen dat het niet meer verantwoord was om verder te gaan. De risico’s zijn te groot. Het is een moeilijk en pijnlijk besluit dat we hebben moeten nemen. Iedereen heeft er met man en macht aan getrokken, maar we hebben het tij niet kunnen keren.”

Ruis Clubavond

Ondanks het verdriet, heeft de organisatie een Ruis Clubavond georganiseerd. “De tickets zijn met name gekocht door de Vrienden van RUIS. Die groep heeft ons vanaf het begin gesteund en we willen met hun toch nog een goed feest neerzetten”, zegt Nanet Hazenbosch.

Onder anderen festival-headliners Marcel Fengler (DE), Mark Broom (UK), Sandrien, JP Enfant en The Flexican zullen hier optreden. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets voor RUIS Festival, krijgen met deze tickets toegang tot de clubavond in Poppodium Grenswerk.


De Ruis Clubavond vindt plaats op zaterdag 3 juni in Poppodium Grenswerk te Venlo. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

RUISRUIS festivalThis Is Our House

LEES HET LAATSTE NIEUWS VOORTAAN ALS EERSTE.
MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!